Kediyi hayatta tutmak için zamanla yarıştılar « Çukurova Haber TV

SON DAKİKA

Kediyi hayatta tutmak için zamanla yarıştılar

Bu haber 19 Kasım 2022 - 15:02 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Kediyi hayatta tutmak için zamanla yarıştılar Adana’da bir evde çıkan yangında dumandan etkilenen kediyi hayatta tutmak isteyen itfaiye erleri, kalp masajı, suni teneffüs yapıp, kediye gaz maskesi taktı ancak kedi telef oldu Adana’da bir evde çıkan yangında dumandan etkilenen kediyi hayatta…

Kediyi hayatta tutmak için zamanla yarıştılar

Adana’da bir evde çıkan yangında dumandan etkilenen kediyi hayatta tutmak isteyen itfaiye erleri, kalp masajı, suni teneffüs yapıp, kediye gaz maskesi taktı ancak kedi telef oldu

ADANA – Adana’da bir evde çıkan yangında dumandan etkilenen kediyi hayatta tutmak isteyen itfaiye erleri, kalp masajı, suni teneffüs yapıp, kediye gaz maskesi taktı ancak kedi telef oldu.

Edinilen bilgiye göre olay merkez Seyhan ilçesine bağlı Cemalpaşa Mahallesinde meydana geldi. Mahallede bir evde yangın çıktı. Yangını fark eden vatandaşlar itfaiye ekiplerine haber verdi. Bu arada ev sahibi dışarı çıkıp canını kurtardı. Ancak kedisi içeride kaldı. İtfaiye ekipleri bir taraftan yangını kontrol altına alırken bir taraftan da kediyi kurtarmak için eve girdi. Bir süre sonra itfaiye erleri kediye evden çıkardı. Ancak uzun süre dumana maruz kalan kedi telef olmak üzereydi. Bunun üzerine itfaiye erleri kediyi hayatta tutmak için seferber oldu. Bir itfaiye eri uzun süre kediye kalp masajı yaptı. Ancak kedi kendine gelmeyince bu kez de suni teneffüs yapıldı. Kediye ara ara da gaz maskesi takıldı. Ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen kedi kurtarılamayarak telef oldu. Bu anlar ise vatandaşlar tarafından cep telefonuyla görüntülendi.

Kaynak: İHA

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.