Kars ve Adana’daki terör operasyonunda gözaltına alınan 3 kişi adliyede « Çukurova Haber TV

SON DAKİKA

Kars ve Adana’daki terör operasyonunda gözaltına alınan 3 kişi adliyede

Bu haber 27 Mayıs 2021 - 9:37 'de eklendi ve kez görüntülendi.

 KARS ve Adana’da terör örgütü PKK/KCK’ya yönelik düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 5 kişiden 3’ü emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

KARS ve Adana’da terör örgütü PKK/KCK’ya yönelik düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 5 kişiden 3’ü emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Kars Cumhuriyet Başsavcılığı’nca terör örgütü PKK/KCK’ya yönelik yürütülen soruşturma kapsamında Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri operasyon düzenledi. Kars kent merkezi ile Digor ilçesi ve Adana’da yapılan baskınlarda HDP Kars eski Eş Başkanı M.E.D.,  HDP eski il disiplin kurulu üyesi M.T.B. ile BDP Kars eski yöneticisi F.L., T.Y. ve A.G. gözaltına alındı. Şüphelilerin evlerinde yapılan aramada, cep telefonu, laptop, sim kartları, hafıza kartı, flash bellek, 1 kurusıkı tabanca, 1 ruhsatsız av tüfeği ile bunlara ait çok sayıda mermi, örgütsel doküman ve kitap ele geçirildi.Şüphelilerden emniyetteki işlemleri tamamlanan M.E.D., M.T.B. ve F.L. geniş güvenlik önlemi altında adliyeye sevk edildi. Diğre 2 şüphelinin sorgusunun sürdüğü bildirildi.

Son dakika haberi... Kars ve Adana'daki terör operasyonunda gözaltına alınan 3 kişi adliyede
Son dakika haberi... Kars ve Adana'daki terör operasyonunda gözaltına alınan 3 kişi adliyede
Son dakika haberi... Kars ve Adana'daki terör operasyonunda gözaltına alınan 3 kişi adliyede

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.