Her yerde 5 liranın üzerindeki notu yazan adamı arıyor: Fark etseydim almazdım « Çukurova Haber TV

SON DAKİKA

Her yerde 5 liranın üzerindeki notu yazan adamı arıyor: Fark etseydim almazdım

Bu haber 23 Şubat 2022 - 14:55 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Adana’da market işleten 26 yaşındaki Hasan Enes, kasasındaki paraları sayarken, “Bu para ölen babamın üzerinden çıkan son para, ruhuna Fatiha okur musunuz? Mecbur kaldığım için harcadım” notu gördü. Enes, şimdi o notu yazan adamı arıyor.

Adana’da bir market sahibi, üzerinde “Bu para ölen babamın üzerinden çıkan son para, ruhuna Fatiha okur musunuz? Mecbur kaldığım için harcadım” notu yazan 5 liranın sahibini arıyor.

PARANIN SAHİBİNE BİR TÜRLÜ ULAŞAMADI

Çukurova ilçesine bağlı Mahfesığmaz Mahallesi’nde market işleten 26 yaşındaki Hasan Enes, gün sonu kasadaki paraları sayarken 5 liranın birinin üzerinde, “Bu para ölen babamın üzerinden çıkan son para, ruhuna Fatiha okur musunuz? Mecbur kaldığım için harcadım” notunu görünce şaşırıp üzüldü. Enes, hemen paranın sahibini bulmak için araştırma yaptı ancak bir türlü ulaşamadı.

“YAZIYI GÖRÜNCE ÇOK DUYGULANDIM”

Müşteriden parayı alırken üzerinde böyle bir yazı olduğunu görmesi halinde kesinlikle parayı almayacağını söyleyen Enes, “Bu parayı müşterinin birinden almışız, kasayı toplarken fark ettim. Parayı alırken fark etseydim kesinlikle geri verirdim. Yazıyı görünce çok duygulandım, çünkü ölen babasının üzerindeki son paraymış. Buradan kendisine sesleniyorum bizi görürse, parayı kendisine teslim edelim” dedi.

Her yerde 5 liranın üzerindeki notu yazan adamı arıyor: Fark etseydim almazdım
Her yerde 5 liranın üzerindeki notu yazan adamı arıyor: Fark etseydim almazdım

Kaynak: İHA

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.