Getiryemek’te Yılbaşı Gecesinin de Yıldızı Lahmacun Oldu « Çukurova Haber TV

SON DAKİKA

Getiryemek’te Yılbaşı Gecesinin de Yıldızı Lahmacun Oldu

Bu haber 03 Ocak 2023 - 14:23 'de eklendi ve kez görüntülendi.

“Acıktıysan GetirYemek” sloganıyla Türkiye’nin 81 ilinde, 60 binden fazla üye restoran ile hizmet veren GetirYemek, kullanıcıların yılbaşı sofralarında ve yeni yılın ilk günündeki tercihlerini paylaştı.

“Acıktıysan GetirYemek” sloganıyla Türkiye’nin 81 ilinde, 60 binden fazla üye restoran ile hizmet veren GetirYemek, kullanıcıların yılbaşı sofralarında ve yeni yılın ilk günündeki tercihlerini paylaştı.

GetirYemek’te geçen yılın gözdesi olan lahmacun, yılbaşı akşamı ve yeni yılın ilk gününde de acıkanların en çok sipariş ettiği yemek oldu. Tüm yıl olduğu gibi kullanıcıların en çok tercih ettiği içecek yılbaşı akşamı da ayran oldu.

GetirYemek kullanıcılarının yılbaşı sofralarındaki favori tatlısı ise sütlaç olurken; bunu künefe ve profiterol takip etti. Yeni yıla girdikten sonra da sofralardaki hareketlilik devam etti. Acıkanların GetirYemek’ten gece yarısından sabahın erken saatlerine kadar verdiği siparişler sırasıyla lahmacun, midye dolma ve Adana dürüm oldu.

2023’ÜN İLK SİPARİŞİ KIRŞEHİR’DEN VERİLDİ

Yeni yılın ilk saniyelerinde GetirYemek’ten verilen ilk sipariş Kırşehir’den çiğ köfte dürüm olurken, bunu sırasıyla Trabzon’dan Adana dürüm, Zonguldak’tan çiğ köfte, Bursa’dan sütlaç ve İstanbul’dan Urfa dürüm takip etti.

YENİ YIL KAHVALTILARININ YILDIZI SİMİT OLDU

Yeni yılın ilk gününde kahvaltı soflarına simit ve ikinci olarak kaşarlı poğaça eşlik ederken, gün içerisinde kullanıcılar yine en çok lahmacun yemeyi seçti. Yeni yılın ilk gününde ev yemeği yemek isteyen GetirYemek kullanıcılarının tercihi ise sırasıyla kuru fasulye, pilav ve domates çorbası oldu.

 

ADVERTORIAL YAYIN

Kaynak: ANKA

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.