Evlenmelerine izin verilmeyince el ele tutuşup 4’üncü kattan atlamışlardı! Genç kız zorla amcasının oğluyla nişanlandırılmış « Çukurova Haber TV

SON DAKİKA

Evlenmelerine izin verilmeyince el ele tutuşup 4’üncü kattan atlamışlardı! Genç kız zorla amcasının oğluyla nişanlandırılmış

Bu haber 19 Mart 2021 - 8:19 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Adana’da evlenmelerine izin verilmeyen 17 yaşındaki Büşra D. ve 20 yaşındaki Bayram T. 4 katlı evin damından el ele tutuşup aşağı atladı. Hastaneye kaldırılan gençlerin kemiklerinin kırık ve bilinçlerinin kapalı olduğu öğrenilirken, polis olayla ilgili soruşturma başlattı. Soruşturma kapsamında genç kızın zorla amcasının oğluyla evlendirildiği için sevgilisi Bayram T.’ye kaçtığı, ailesi onu almaya gelince de intihar girişiminde bulundukları öğrenildi.

Merkez Yüreğir ilçesi Yeşilbağlar Mahallesi’nde gece yarısı meydana gelen olayda Büşra D. (17) iddiaya göre ailesinin evlenmesine karşı çıktığı Bayram T. (20) ile gece saatlerinde kaçtı. Bunun üzerine Büşra D.’nin ailesi, kızlarını geri almak için Bayram T.’nin ailesine ait 4 katlı binaya geldi. Kızlarının Bayram T. ile kaçtığını söyleyen yakınları, Büşra’nın eve dönmesini istedi.

KAPIYI AÇMAYA ÇALIŞTILAR

Bayram T.’nin yakınları ise kendilerinden haber alamadığını belirtip, nerede olduklarını bilmediklerini söyledi. Daha sonra binanın 4’üncü katındaki teras dairesinin boş olduğunu, burada olabileceklerini düşünen yakınları, en üst kata çıkarak, kapıyı açmaya çalıştı. Kapının kilitli olduğunu fark eden yakınları, açmak için çaba sarf ettiği sırada dairede bulunan genç sevgililer Bayram T. ve Büşra D., iddiaya göre el ele tutuşup, atladı. Ağır yaralanan iki gencin yerde hareketsiz yattığını gören her iki gencin yakınları, 112 Acil Çağrı Merkezi’ni arayarak yardım istedi. İki genç, olay yerine sevk edilen ambulanslar ile hastaneye kaldırıldı. Vücutlarının farklı yerlerinde kırıklar olan ve tedavileri devam eden yaralıların hayati tehlikelerinin bulunduğu öğrenildi. Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.

AMCASININ OĞLUYLA NİŞANLAMIŞLAR

Soruşturmanın devamında olayın detayları ortaya çıktı. Bayram T. ile B.D.’nin birbirini sevdiği ancak B.D.’nin ailesinin, genç kızı amcasının oğluyla bir süre önce nişanlandığı öğrenildi. Olay günü de ailesiyle birlikte nişanlısının evindeyken B.D.’nin sevdiği Bayram T. ile kaçtığını bunu öğrenen ailenin de çifti bulmak için harekete geçtiği belirlendi.

KEMİKLERİ KIRILMIŞ

Adana Şehir Hastanesi ve Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan Bayram T. ve B.D.’nin kemiklerinin ve kafatasının kırıldığı bilinçleri kapalı olarak yoğun bakımda tedavilerinin devam ettiği öğrenildi.

İFADELERİNE BAŞVURULDU

Gençlerin kendine gelip ifadesi alınana kadar olayın intihar girişimi olarak değerlendirilmesine karar verilirken, olay yerindeki dayı Enver T. ve genç kızın ağabeyi İbrahim D.’nin de ifadesi alındı. Enver T.’nin ifadesinde genç kızın ağabeyinin kendisini arayarak kız kardeşini sorduğunu Bayram T.’nin kaçırdığını söylediğini bunun üzerine kendisinin de çifti aramaya başladığını evde bulduğunu ancak onlarla konuşmadan çiftin el ele atladığını söylediği öğrenildi. İbrahim D.’nin ise kız kardeşinin amcasının oğlu ile nişanlı olduğunu ancak Bayram T. tarafından kaçırıldığını onu ararken buldukları sırada düştüklerini gördüğünü söylediği belirlendi.

Evlenmelerine izin verilmeyince el ele tutuşup 4'üncü kattan atlamışlardı! Genç kız zorla amcasının oğluyla nişanlandırılmış

Kaynak: İHA

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.