ÇUKUROVA’DA 19 MAYIS, TÖRENLERLE KUTLANDI « Çukurova Haber TV

SON DAKİKA

ÇUKUROVA’DA 19 MAYIS, TÖRENLERLE KUTLANDI

Bu haber 19 Mayıs 2021 - 12:56 'de eklendi ve kez görüntülendi.

19 MAYIS Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı, Adana, Mersin, Hatay, Osmaniye ve Niğde’de düzenlenen törenlerle kutlandı.

19 MAYIS Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı, Adana, Mersin, Hatay, Osmaniye ve Niğde’de düzenlenen törenlerle kutlandı.

Türkiye Cumhuriyeti’nin Kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün 19 Mayıs 1919’da Samsun’a çıkarak Kurtuluş Savaşı’nı başlatmasının 102’nci yıldönümünde Adana, Mersin, Hatay, Osmaniye ve Niğde’de törenler düzenlendi. 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nın kutlandığı törenlerde salgın nedeniyle katılımlar sınırlı tutuldu. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü temsilcileri tarafından kentlerdeki meydanlarda yer alan Atatürk Anıtı’na çelenkler bırakıldı.

Törenlerin ardından çeşitli etkinliklerle kutlamalar devam etti.

Kaynak: DHA

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.