CHP’nin Hatay’da Lütfü Savaş’ı yeniden aday göstermesine tepki yağıyor « Çukurova Haber TV

SON DAKİKA

CHP’nin Hatay’da Lütfü Savaş’ı yeniden aday göstermesine tepki yağıyor

Bu haber 11 Ocak 2024 - 10:24 'de eklendi ve kez görüntülendi.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, “Hatay’da vereceğimiz karar tarihi olacak” sözlerinin ardından Hatay Büyükşehir Belediye Başkanlığına yeniden Lütfü Savaş’ı aday gösterdi. 6 Şubat depremlerinde yerle bir olan Hatay’da yeniden Savaş’ın aday gösterilmesi tepki çekti.

CHP’nin 6 Şubat depremlerinde yerle bir olan Hatay’da Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş’ı yeniden aday göstermesi tepkilere neden oldu. Onlarca kullanıcı, yıkımlarda sorumluluğu olabileceği nedeniyle Savaş’ın aday gösterilmesinin yanlış olduğunu savundu.

SAVAŞ, YENİDEN HATAY ADAYI OLDU

CHP Parti Meclisi, 31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlerde yarışa girecek yeni adayları belirlemek için dün öğlen saatlerinde toplandı. Gece yarısına kadar süren toplantıda6’sı büyükşehir 15’i il olmak üzere 242 belediye başkan adayı daha belli oldu. Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı yeniden Lütfü Savaş oldu.

TEPKİ YAĞIYOR

Ancak Savaş’ın 6 Şubat depremlerinde yerle bir olan Hatay’da yeniden aday gösterilmesi tepki çekti. Sosyal medya kullanıcıları şu yorumları yaptı:

CHP'nin Hatay'da Lütfü Savaş'ı yeniden aday göstermesine tepki yağıyor
CHP'nin Hatay'da Lütfü Savaş'ı yeniden aday göstermesine tepki yağıyor
CHP'nin Hatay'da Lütfü Savaş'ı yeniden aday göstermesine tepki yağıyor
CHP'nin Hatay'da Lütfü Savaş'ı yeniden aday göstermesine tepki yağıyor

ÖZEL, “HATAY’DA TARİHİ BİR KARAR VERECEĞİZ” DEMİŞTİ

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, katıldığı bir canlı yayında 2024 yerel seçimlerine ilişkin açıklamalarda bulunmuş ve “Hatay Belediye Başkanı Lütfü Savaş’ı bir sonraki dönem tekrar aday yapacak mısınız?” sorusuna şu yanıtı vermişti: “Hatay’da vereceğimiz karar çok tarihi bir karar olacak. Bir şehirde yıkım yaşanıyorsa o şehirde herkesin sorumluluğu vardır.”

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.