Başkan Çetin ve Rektör Tuncel’den İHA’ya ziyaret « Çukurova Haber TV

SON DAKİKA

Başkan Çetin ve Rektör Tuncel’den İHA’ya ziyaret

Bu haber 25 Mart 2021 - 13:39 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin ve Çukurova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Meryem Tuncel, İhlas Haber Ajansı’na (İHA) nezaket ziyaretinde bulundu.

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin ve Çukurova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Meryem Tuncel, İhlas Haber Ajansı’na (İHA) nezaket ziyaretinde bulundu.

Ziyarette İHA Bölge Müdürü Adnan Kulak’la hizmetlerini ve vizyon projelerini anlatan Başkan Soner Çetin, Karahan bölgesinde imar sorunu çözülen bölgede Türkiye’ye örnek bir kent modeli ortaya koyacaklarını söyledi. Çukurova ilçesinde 115 civarında park yaparak şehrin yeşil alan miktarına ciddi katkı sunduklarını belirten Çetin, ” Adana’nın en çok hizmet üreten belediyesi konumundayız” dedi.

Çukurova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Meryem Tuncel de, Çukurova’nın iklimi, doğası, denizi, ovası, ticareti ve tarımı ile büyük bir potansiyel arzettiğine dikkat çekerek, üniversite olarak Adana’nın sanayisine, üretimine, gelişimine çok daha fazla katkılar sunacak çalışmalar içinde olduklarını ifade etti. – ADANA

Başkan Çetin ve Rektör Tuncel'den İHA'ya ziyaret
Başkan Çetin ve Rektör Tuncel'den İHA'ya ziyaret
Başkan Çetin ve Rektör Tuncel'den İHA'ya ziyaret

Kaynak: İHA

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.