Ayakkabı hırsızı çift bu kez ev sahibine yakalandı! Sevgilisi için kendini siper etti « Çukurova Haber TV

SON DAKİKA

Ayakkabı hırsızı çift bu kez ev sahibine yakalandı! Sevgilisi için kendini siper etti

Bu haber 07 Ekim 2022 - 17:46 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Adana’da 2 apartmandan ayakkabı çaldıkları kameradan belirlenen çift başka eve girmek isterken yakayı ele verdi. Ev sahibinin yakaladığı ikiliye mahalleli linç girişiminde bulunurken Emrah Y.’nin sevgilisi Derya D.’yi kendini siper ederek korumaya çalışması dikkat çekti.

Adana’da Emrah Y. ile sevgilisi Derya D., apartmanlara girip, kapı önlerine bırakılan ayakkabıları çaldı. Derya D., çaldığı ayakkabıları tişörtünün içine gizlerken, Emrah Y. ise poşetlere koydu. Şüpheliler, daha sonra bölgeden uzaklaştı. Bu anlar ise apartmanların güvenlik kamerasına anbean yansıdı.

LİNÇ GİRİŞİMİNDE BULUNDULAR

Görüntülerin haberleştirilmesinin ardından 2 şüpheli, bu kez gece saatlerinde Yüreğir ilçesi Ulubatlı Hasan Mahallesi’ndeki eve girmeye çalıştı. Şüpheliler, ev sahibine yakalandı. Ev sahibinin bağırması ile gelen mahalleli ise 2 şüpheliye linç girişiminde bulundu.

KENDİNİ SİPER ETTİ

Bu sırada Derya D.’nin, sevgilisine kendisini siper ettiği görüldü. Bu anlar da cep telefonu kamerasına yansıdı. İhbarla gelen polis ekipleri, 2 şüpheliyi gözaltına alıp, emniyete götürdü. Şüphelilerin sorgusunun sürdüğü belirtildi.

Kaynak: DHA

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.