Avukatlar Günü kutlandı « Çukurova Haber TV

SON DAKİKA

Avukatlar Günü kutlandı

Bu haber 05 Nisan 2022 - 15:05 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Adana, Mersin, Hatay ve Osmaniye’de, 5 Nisan Avukatlar Günü dolayısıyla tören düzenlendi.

Adana, Mersin, Hatay ve Osmaniye’de, 5 Nisan Avukatlar Günü dolayısıyla tören düzenlendi.

Adana’da Atatürk Parkı’nda gerçekleştirilen törende, Baro Başkanı Semih Gökayaz, Atatürk Anıtı’na çelenk sundu. Saygı duruşunda bulunulup İstiklal Marşı okunan törene, avukatlar katıldı.

Mersin’deki Cumhuriyet Alanı’nda gerçekleştirilen törende de Baro Başkanı Gazi Özdemir, Atatürk Anıtı’na çelenk sundu. Çelenk sunumunun ardından saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu. Özdemir, günün anlam ve önemine ilişkin konuşma yaptı.

Hatay Barosu Başkanı Hüseyin Cihat Açıkalın ve baro üyeleri, Antakya Cumhuriyet Meydanı’ndaki Atatürk Anıtı’na çelenk sundu. Daha sonra saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu.

Osmaniye’de de valilik yerleşkesindeki Atatürk Anıtı’na Baro Başkanı İbrahim Halil Yavuzdoğan çelenk bıraktı. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı okunmasının ardından Yavuzdoğan, günün anlam ve önemine ilişkin konuşma yaptı.

Avukatlar Günü kutlandı
Avukatlar Günü kutlandı
Avukatlar Günü kutlandı

Kaynak: AA

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.