Adana’da uyuşturucu baskını; bahçede yetiştirilen Hint kenevirleri ele geçirildi « Çukurova Haber TV

SON DAKİKA

Adana’da uyuşturucu baskını; bahçede yetiştirilen Hint kenevirleri ele geçirildi

Bu haber 04 Ağustos 2022 - 11:42 'de eklendi ve kez görüntülendi.

ADANA’da polis ekipleri, uyuşturucu operasyonunda 16 şüpheliyi gözaltına aldı.

ADANA’da polis ekipleri, uyuşturucu operasyonunda 16 şüpheliyi gözaltına aldı. Aramalarda 29,36 gram esrar, 1 uyuşturucu hap, ruhsatsız 3 tabanca ile şüpheli A.O.’nun (28) evinin bahçesinde 16 kök Hint keneviri ele geçirildi.

İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu madde üretimi ve sokak satıcılığı yapan 21 şüpheliyi tespit etti. Savcılığın şüpheliler hakkında yakalama kararı çıkarmasının ardından ekipler, dün öğle saatlerinde belirlenen 20 adrese eş zamanlı baskın yaptı. Ekipler, operasyon düzenledikleri adreslerde 16 şüpheliyi gözaltına aldı. Yapılan aramalarda 16 kök Hint keneviri, 29,36 gram esrar, 1 uyuşturucu hap, ruhsatsız 3 tabanca ve 19 mermi ele geçirildi. Operasyon kapsamında şüpheli A.O.’nun, Seyhan ilçesi Yeşiloba Mahallesi’ndeki müstakil evine de baskın yapıldı. A.O.’nun, evin bahçesinde Hint keneviri yetiştirdiği belirlendi. Hint kenevirlerine sökülerek el koyuldu. Şüpheliler ise sağlık kontrollerinin ardından sorgulanmak için emniyete götürüldü. Gözaltı kararı bulunan 5 firariyi yakalama çalışmalarının ise sürdüğü belirtildi.

Kaynak: DHA

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.