Adana’da Trafik Sorununu Çözmek İçin Yeni Akıllı Kavşak Çalışmaları Başlatıldı « Çukurova Haber TV

SON DAKİKA

Adana’da Trafik Sorununu Çözmek İçin Yeni Akıllı Kavşak Çalışmaları Başlatıldı

Bu haber 17 Ağustos 2024 - 12:44 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, kentin trafik akışını iyileştirmek amacıyla başlattığı projelere yenilerini ekliyor. Adana Büyükşehir Belediyesi, Saydam Caddesi’nde akıllı kavşak çalışmalarıyla trafik düzenlemesini hedefliyor.

Saydam Caddesi üzerindeki projeyle, Güney Kuşak Bulvarı’ndan Saydam Caddesi’ne girişlerin serbest hale getirilmesi ve kesişim noktasındaki trafik karmaşasının azaltılması planlanıyor. Bu çalışmanın ardından, Seyhan’da 5, Yüreğir’de 5 ve Çukurova’da 10 noktada daha akıllı trafik sistemleri kurulacak.

Başkan Zeydan Karalar, ayrıca Golcuoğlu Kavşağı’ndaki çalışmaları yerinde inceledi ve yeni akıllı kavşakların trafik sıkışıklığını engelleyeceğini, aynı zamanda yaya güvenliğini artıracağını belirtti.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.