Adana’da silahlı saldırıda yaralanan genç, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti « Çukurova Haber TV

SON DAKİKA

Adana’da silahlı saldırıda yaralanan genç, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti

Bu haber 14 Ağustos 2021 - 13:58 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde silahlı saldırıda yaralanan genç, tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi.

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde silahlı saldırıda yaralanan genç, tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi.

Hürriyet Mahallesi’nde, 12 Ağustos’ta evinin yakınlarında silahlı saldırıya uğradıktan sonra özel hastaneye kaldırılan Eyüp Alyakut (25), müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Cinayet Büro Amirliği ekipleri, silahıyla teslim olan şüpheli U.A’nın (21) ardından, zanlıyı azmettirdiği ileri sürülen E.A. (26) ile amcası B.A’yı (50) da gözaltına aldı.

Emniyetteki işlemlerin ardından nöbetçi sulh ceza hakimliğine sevk edilen U.A. ve E.A. tutuklandı, B.A. adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Hürriyet Mahallesi’nde, 12 Ağustos’ta silahlı saldırıda yaralanan Eyüp Alyakut özel hastaneye kaldırılmış, zanlı U.A. olayda kullandığı tabancayla polise teslim olmuştu.

Kaynak: AA

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.