Adana’da Polis Operasyonu: 36 Silah ve 251 Şüpheli Ele Geçirildi « Çukurova Haber TV

SON DAKİKA

Adana’da Polis Operasyonu: 36 Silah ve 251 Şüpheli Ele Geçirildi

Bu haber 25 Mayıs 2024 - 13:33 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Adana’nın Çukurova ilçesindeki polis ekipleri, yoğun çalışmaları sonucunda 36 adet ruhsatsız silah ele geçirirken, çeşitli suçlardan aranan 251 kişiyi de yakaladı. Adana Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Çukurova İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, vatandaşların güvenliğini sağlamak adına kesintisiz bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda gerçekleştirilen operasyonlarda, 21 ruhsatsız tabanca, 9 kurusıkı tabanca, 6 ruhsatsız tüfek ve 3 bin 161 mermi ele geçirildi.

Operasyonlar sırasında sadece ruhsatsız silahlarla değil, aynı zamanda 713 paket elektronik ve kaçak sigara, 12 litre kaçak alkol, 7 gümrük kaçağı cep telefonu, 368 gram uyuşturucu madde ve 105 uyuşturucu hap da ele geçirildi.

Ayrıca, kavşaklarda rahatsızlık veren 82 dilenci de yakalanarak toplamda 80 bin 114 TL idari para cezası uygulandı. Çukurova polisi, 83 faili meçhul olayı aydınlatırken, çeşitli suçlardan aranan 251 kişiyi de yakaladı.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.