Adana’da İstihdam Yaratma Odaklı Kooperatif Hibe Programı Tanıtıldı « Çukurova Haber TV

SON DAKİKA

Adana’da İstihdam Yaratma Odaklı Kooperatif Hibe Programı Tanıtıldı

Bu haber 21 Temmuz 2023 - 11:44 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Uluslararası Göç Politikaları Geliştirme Merkezi tarafından yürütülen ‘İstihdam Yaratma Odaklı Kooperatif Hibe Programı’, Adana’da tanıtıldı. Program kapsamında Ankara, Adana, Gaziantep, Hatay ve Şanlıurfa’da faaliyet gösteren kooperatif ve kooperatif birlikleri içinde kazanan başvuru sahiplerine 40 bin ile 200 bin avro arasında hibe desteği verileceği belirtildi.

Uluslararası Göç Politikaları Geliştirme Merkezinin (ICMPD) yürüttüğü “İstihdam Yaratma Odaklı Kooperatif Hibe Programı” Adana’da tanıtıldı.

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Kalkınma Ajansları Genel Müdürlüğü koordinasyonundaki “Sürdürülebilir Sosyo-Ekonomik Uyum için Girişimcilik Kapasitelerinin İyileştirilmesi (ENHANCER) Projesi” kapsamındaki hibe programı için Çukurova Kalkınma Ajansı’nda bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

Program uzmanlarından Yelda Bakar Delice, Ankara, Adana, Gaziantep, Hatay ve Şanlıurfa’da faaliyet gösteren kooperatif ve kooperatif birlikleri içinde kazanan başvuru sahiplerine 40 bin ile 200 bin avro arasında hibe desteği verileceğini söyledi.

Uzmanlardan Murat Saim Cıngıllı da programa başvuru hakkında bilgi verdi.

Kaynak: AA

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.