Adana’da Eniştesini Öldüren Şüpheli Tutuklandı: ‘Sinirden Gözüm Karardı, Pişmanım’ « Çukurova Haber TV

SON DAKİKA

Adana’da Eniştesini Öldüren Şüpheli Tutuklandı: ‘Sinirden Gözüm Karardı, Pişmanım’

Bu haber 26 Ağustos 2024 - 13:54 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Adana’nın Çukurova ilçesi Toros Mahallesi’nde 19 Ağustos’ta yaşanan bir aile dramı cinayetle sonuçlandı. İddiaya göre, Cafer Gültekin (35) ve eşi S.G., aralarındaki anlaşmazlıklar nedeniyle boşanma kararı aldı. Bu durum, S.G.’nin kardeşi Volkan Özdemir’i (38) rahatsız etti. Özdemir, eniştesi Gültekin’i konuşmak üzere evlerinin yanındaki parka çağırdı. Ancak konuşma, kısa sürede tartışmaya ve ardından kavgaya dönüştü. Özdemir, yanında taşıdığı tabancayla eniştesi Gültekin’in başına ateş ederek olay yerinden kaçtı.

Olayın ardından ağır yaralanan Cafer Gültekin, Seyhan Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı ancak 2 gün süren yaşam mücadelesini kaybetti. Cinayet Büro Amirliği ekipleri, firari şüpheli Volkan Özdemir’in izini sürdü ve yapılan operasyonla saklandığı evde onu yakaladı.

Emniyetteki ifadesinde Özdemir, “Kız kardeşime kötü davrandığını duyduğum için eniştemle konuşmak istedim. Buluşmada ona sorun çıkarmamasını söyledim, ancak bana küfür etmeye başladı. Sinirden gözüm karardı, öldürmek istememiştim. Çok pişmanım” dediği öne sürüldü.

İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Volkan Özdemir, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.