Adana’da Çok Sayıda Suçlu Yakalandı: 447 Şüpheliden 118’i Tutuklandı « Çukurova Haber TV

SON DAKİKA

Adana’da Çok Sayıda Suçlu Yakalandı: 447 Şüpheliden 118’i Tutuklandı

Bu haber 27 Mayıs 2024 - 13:16 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Adana İl Emniyet Müdürlüğü, kentte huzur ve güvenliğin sağlanması için yürütülen çalışmalar kapsamında 20-26 Mayıs tarihleri arasında önemli bir operasyon gerçekleştirdiğini duyurdu. Yapılan açıklamada, çeşitli suçlardan aranan 447 şüphelinin yakalandığı ve bunlardan 118’inin tutuklandığı bildirildi.

Kent genelinde suç işlenmesinin önlenmesi amacıyla yapılan çalışmaların sonucunda, 118 kişinin hırsızlık ve çeşitli suçlardan tutuklandığı belirtildi. Ayrıca, operasyonlar sırasında 61 ruhsatsız tabanca, 15 kurusıkı tabanca, 27 ruhsatsız tüfek ve 1363 fişek ele geçirilirken, 8 çalıntı araç, 15 motosiklet ve 1 elektrikli bisikletin de bulunduğu çalıntı malzemelerin ele geçirildiği ifade edildi.

Denetim ve operasyonlarda ayrıca, 83 kişiye toplamda 81 bin 91 TL idari para cezası kesildiği ve 5 iş yerine yasadışı kumar oynatma suçundan yasal işlem uygulandığı belirtildi. Adana İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin, suç ve suçlularla etkin mücadelesinin devam edeceği vurgulandı.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.