Adana’da bir şahıs, kamyonetin arkasına astığı pankartla eşinden af diledi: Yaptıklarım kabul edilemeyecek şeylerdi, seni çok seviyorum beni affet « Çukurova Haber TV

SON DAKİKA

Adana’da bir şahıs, kamyonetin arkasına astığı pankartla eşinden af diledi: Yaptıklarım kabul edilemeyecek şeylerdi, seni çok seviyorum beni affet

Bu haber 27 Ekim 2022 - 15:33 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Adana’da bir kişi kamyonetinin arkasına astığı “Yaptıklarım kabul edilemeyecek şeylerdi. Seni çok seviyorum beni affet” yazılı pankartla eşinden af diledi. Bu ilginç görüntü cep telefonu kamerasına yansıdı.

Mithat Özsan Bulvarı’nda bir kamyonetin arkasındaki pankart, diğer sürücülerin dikkatini çekti. Vatandaşlar, eşinden pankartla özür dileyen ve bütün şehri bu şekilde gezen şahsı cep telefonuyla görüntüledi.

“YAPTIKLARIM KABUL EDİLEMEYECEK ŞEYLERDİ”

Şahıs kimseye aldırmadan, “Bir tanem, biliyorum güzel gözlerine bakacak yüzüm yok. Yaptıklarım kabul edilemeyecek şeylerdi. Seni çok seviyorum beni affet” yazılı bütün şehri pankartla gezmeye devam etti.

Kamyonetin arkasına astığı pankartla eşinden af diledi
Kaynak: İHA

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.