Adana’da Bir Haftada 51 Ruhsatsız Silah Ele Geçirildi, 261 Kişi Yakalandı « Çukurova Haber TV

SON DAKİKA

Adana’da Bir Haftada 51 Ruhsatsız Silah Ele Geçirildi, 261 Kişi Yakalandı

Bu haber 28 Mayıs 2024 - 12:42 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Adana’da yapılan bir haftalık çalışmalar sonucunda 51 ruhsatsız silah ele geçirilirken, aranan 261 kişi de yakalandı.

Adana Emniyet Müdürlüğü ve Seyhan İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştirilen asayiş uygulamalarında, 19-25 Mayıs tarihleri arasında 1 uzun namlulu tüfek, 33 ruhsatsız tabanca, 13 ruhsatsız tüfek, 4 kurusıkı tabanca ve bu silahlara ait 50 şarjör ile bin 215 fişek ele geçirildi.

Ayrıca, uyuşturucuyla mücadele kapsamında bin 190 gram uyuşturucu madde, 9 kök hint keneviri, 293 uyuşturucu hap ve 339 paket kaçak sigara da ele geçirildi. Trafik uygulamalarında ise 8 çalıntı motosiklet ile 1 kazıntı motosiklet bulundu.

Asayiş uygulamaları kapsamında çeşitli suçlardan aranan 261 kişi yakalanırken, 42 kişi çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Bu başarılı operasyonlarla Adana’da güvenlik önlemleri artırılmış ve halkın huzur ve güvenliği sağlanmış oldu.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.