Adana’da bedensel engelli öğrencilere ücretsiz tiyatro oyunu « Çukurova Haber TV

SON DAKİKA

Adana’da bedensel engelli öğrencilere ücretsiz tiyatro oyunu

Bu haber 28 Kasım 2023 - 11:56 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Adana’nın Aladağ ilçesinde, BESEM tarafından düzenlenen etkinlikte, bedensel engelli tiyatro sanatçıları öğrencilere ‘Bu hayatta biz de varız’ isimli tiyatro oyununu ücretsiz olarak sundu. İki günlük programda toplamda 4 tiyatro oyunu sahnelenecek.

Adana’nın Aladağ ilçesinde, Bedensel Engelliler Sanat Eğitim Merkezi (BESEM) tarafından öğrencilere ücretsiz tiyatro oyunu sunuldu.

Aladağ Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle düzenlenen etkinlikte, ilçede eğitim gören bazı okullardaki öğrenciler Aladağ İmam Hatip Ortaokulu Konferans Salonu’nda bir araya geldi.

Engelli tiyatro sanatçılarından oluşan kadro, öğrencilere tek perdelik “Bu hayatta biz de varız” isimli tiyatro oyununu sahneledi.

İlçede iki günlük programda öğrenciler için 4 tiyatro oyunu sahnelenecek.

Kaynak: AA

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.