Adana’da apartman bahçesinde çıkan kavgada 2 kişiyi yaralayan 2 sanığa dava « Çukurova Haber TV

SON DAKİKA

Adana’da apartman bahçesinde çıkan kavgada 2 kişiyi yaralayan 2 sanığa dava

Bu haber 03 Kasım 2022 - 16:42 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde apartman bahçesinde çıkan kavgada aralarında husumet bulunan 2 kişiyi bıçakla ağır yaraladıkları iddiasıyla tutuklanan 2 sanık hakkında 10’ar yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı.

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde apartman bahçesinde çıkan kavgada aralarında husumet bulunan 2 kişiyi bıçakla ağır yaraladıkları iddiasıyla tutuklanan 2 sanık hakkında 10’ar yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı.

Yeşiloba Mahallesi’nde 4 Haziran’da V.T. ve T.B’nin bıçakla ağır yaralanmasıyla ilgili tutuklanan M.A. ve C.A. hakkında yürütülen soruşturma tamamlandı.

Savcılıkça hazırlanan ve Adana 8. Ağır Ceza Mahkemesince kabul edilen iddianamede, M.A. ve C.A’nın “iştirak halinde silahla kasten yaralama” suçundan 10’ar yıla kadar hapsi istendi.

İddianamede, zanlıların olay günü aralarında önceden husumet bulunan V.T. ve T.B. ile apartman bahçesinde sözlü tartışma yaşadığı, bir süre sonra tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucu M.A. ve C.A’nın, müştekiler V.T. ve T.B’yi bıçakladığı ve kaçtıkları anlatıldı.

İddianamedeki ifadelerinde haklarındaki suçlamaları kabul etmeyen tutuklu sanıkların yargılanmasına ilerleyen günlerde başlanacak.

Kaynak: AA

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.