Adana’da Aniden Bastıran Yağmur Kenti Etkisi Altına Aldı « Çukurova Haber TV

SON DAKİKA

Adana’da Aniden Bastıran Yağmur Kenti Etkisi Altına Aldı

Bu haber 03 Mayıs 2024 - 21:50 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Adana’da bugün yaşanan ani yağmur, kenti etkiledi ve birçok vatandaşı hazırlıksız yakaladı. Öğlene kadar güneşli bir hava hakim olmasına rağmen, öğleden sonra beklenmedik bir şekilde bastıran yağmur, bazı vatandaşları ıslatarak şaşırttı. Yağmura hazırlıksız yakalananlar arasında apartman altlarına sığınanlar olduğu gibi, yağmurlu havada yürümeyi tercih edenler de vardı. Yaklaşık 25 dakika süren ve yer yer etkili olan yağmur, daha sonra güneşli bir hava ile yer değiştirdi.

Halk arasında “kırkikindi” olarak bilinen konveksiyonel yağışların, Adana’da pazartesi gününe kadar devam etmesi bekleniyor. Meteoroloji yetkilileri, yarın sabah saatlerinden itibaren yağmurun yanı sıra şiddetli rüzgarın da etkili olacağını ve denizde fırtına beklentisinin olduğunu belirtti. Ayrıca, yağmura rağmen nem oranının yüzde 50’nin üzerinde olması, havanın basık bir atmosfere sahip olmasına neden oldu.

Adana’da beklenmedik yağmur, vatandaşları şaşırtırken, Meteoroloji’nin uyarıları doğrultusunda önlem almaları ve yağmurlu havalarda dikkatli olmaları önem taşıyor.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.