Adana Kent Meydanı Projesi Büyükşehir Belediyesi’ne devredildi « Çukurova Haber TV

SON DAKİKA

Adana Kent Meydanı Projesi Büyükşehir Belediyesi’ne devredildi

Bu haber 18 Ocak 2022 - 16:04 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Seyhan Belediyesi tarafından yürütülen Adana Kent Meydanı Projesi, Adana Büyükşehir Belediyesi’ne devredildi.

Seyhan Belediyesi tarafından yürütülen Adana Kent Meydanı Projesi, Adana Büyükşehir Belediyesi’ne devredildi.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ın Seyhan Belediye Başkanlığı döneminde başlattığı Kent Meydanı Projesi’nin Büyükşehir Belediyesi’ne devriyle ilgili protokol, Karalar ile Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay arasında imzalandı.

Karalar, kent meydanının devriyle ilgili bir süredir çalışma yürütüldüğünü, görüşmelerin tamamlanmasının ve protokol imzalanmasının mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.

İşin kimin tarafından başlatıldığı ve bitirildiğinden öte kente kazandırılacak olmasının önemli olduğunu ifade eden Karalar, “Ekonomik sıkıntıların üst düzeyde yaşandığı, belediyelerin sıkıntıda olduğu bu dönemde, belediyelerimizin işleri kolaylaştıracak ortak projeler geliştirmesi, iş birliği yapması, böylece ortaya olumlu sonuçlar çıkartmaları, hemşehrilerimiz için daha iyi olacak. Umarım yakında başka konularda da ortak projeler geliştirip, halkımıza sunacağız. Böyle bir kararımız var.” değerlendirmesinde bulundu.

Seyhan Belediye Başkanı Akay da, Karalar’ın başlattığı projesinin tamamlanması için projeyi Karalar’a bıraktıklarını belirterek, “Kentimizin daha yaşanabilir bir şehir olması ve halkımıza daha fazla hizmet vermek için Büyükşehir Belediyemizle her konuda iş birliği yapmaya hazırız. Seyhan’a ve Adana’ya hayırlı olsun.” ifadelerini kullandı.

Adana Kent Meydanı Projesi Büyükşehir Belediyesi'ne devredildi
Adana Kent Meydanı Projesi Büyükşehir Belediyesi'ne devredildi

Kaynak: AA

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.