Adana’da barışmak için buluştuğu husumetli arkadaşına ateş açtı! Hiçbir şey olmamış gibi bisikletine binip uzaklaştı « Çukurova Haber TV

SON DAKİKA

Adana’da barışmak için buluştuğu husumetli arkadaşına ateş açtı! Hiçbir şey olmamış gibi bisikletine binip uzaklaştı

Bu haber 12 Ekim 2022 - 17:04 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Adana’da Umut Emre D., barışmak amacıyla buluştuğu, bir süredir husumetli olduğu arkadaşı Hünkar Deniz G.’ye kurşun yağdırdı. Silahlı saldırısı sonrası hiçbir şey olmamış gibi bisikletine binen Umut Emre D.’yi yakalamak için çalışmalar sürüyor.

Adana Çukurova ilçesi 100’üncü Yıl Mahallesi’nde 8 Ekim’de meydana gelen olayda Umut Emre D., husumetli olduğu arkadaşı Hünkar Deniz G. ile barışmak için buluştu. Bir süre konuşan iki arkadaş, daha sonra tartışmaya başladı.

SEKEN KURŞUNLA YARALANDI

Belinden tabancasını çıkaran Umut Emre D., arkadaşına peş peşe ateş açtı. Bu anlar ise güvenlik kamerasına anbean yansıdı. Kaçmaya çalışan Hünkar Deniz G.’ye seken kurşunlardan biri geldi. Şüpheli ise hiçbir şey olmamış gibi bisikletine binerek olay yerinden uzaklaştı. Hünkar Deniz G., çağrılan sağlık ekibince ambulansla hastaneye kaldırıldı. Ayağından yaralanan Hünkar Deniz G., tedavisinin ardından taburcu edildi. Polis, kaçan şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı.

Barışmak için buluştuğu arkadaşına ateş açtı; o anlar kamerada
Kaynak: DHA

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.