Çekmeköy Belediye Başkanı Orhan Çerkez, ilçede görev yapan 21 Mahalle muhtarıyla görüşüp Çekmeköy’ün geleceğini konuştu. « Çukurova Haber TV

SON DAKİKA

Çekmeköy Belediye Başkanı Orhan Çerkez, ilçede görev yapan 21 Mahalle muhtarıyla görüşüp Çekmeköy’ün geleceğini konuştu.

Bu haber 12 Ekim 2024 - 18:04 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Göreve başladığı ilk günden itibaren Çekmeköy’ün tüm paydaşları ile bir araya gelen, yapılan ve yapılacak çalışmaları konuşan, yaptığı fikir alışverişleriyle projelerini şekillendiren Çekmeköy Belediye Başkanı Orhan Çerkez, ilçedeki 21 mahalle muhtarıyla Çekmeköy’ün sorunlarının çözümü için toplantı yaptı. Bugüne kadar yapılan çalışmalar hakkında muhtarları bilgilendiren Başkan Çerkez, muhtarlardan gelen sorun istek ve talepleri de alarak çözümü için ilgili müdürlüklere talimatlar verdi.

Muhtarlara seslenen Başkan Çerkez; “Biz millete hizmet etmek zorundayız. Mahallelerde ki eksikleri ve istekleri bize iletirseniz en hızlı şekilde çalışmaları gerçekleştireceğiz. Bu  toplantıyı her ay yapacağız. Komşularımızın isteklerini biz de saha dinliyoruz, sizler de… Bu istekleri sadece dinlemek değil aksiyon alıp sorunlara çözüm üretmek için çalışacağız. Bunu da dayanışma ile başaracağımıza inanıyorum” dedi.

Başkan Çerkez; temizlik, parklar, ulaşım, sağlık, altyapı, eğitim ve kreş, kültür sanat gibi genel konuların konuşulduğu toplantıda, muhtarlarla tek tekte görüşerek mahallelerin sıkıntılarını birinci ağızdan dinledi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.