FT Antalyaspor, Adana Demirspor’a moralli hazırlanıyor « Çukurova Haber TV

SON DAKİKA
AdanasporAkhisar BelediyesporAlanyasporAntalyasporBeşiktaşBursasporÇaykur RizesporFenerbahçeGalatasarayGaziantepsporGençlerbirliğiİstanbul BaşakşehirKardemir KarabüksporKasımpaşaKayserisporKonyasporOsmanlı SporTrabzonspor

FT Antalyaspor, Adana Demirspor’a moralli hazırlanıyor

Bu haber 27 Eylül 2021 - 12:03 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Süper Lig’de, 3 hafta sonra Yeni Malatyaspor galibiyetiyle moral bulan FT Antalyaspor, Adana Demirspor maçı hazırlıklarına başladı.

Süper Lig’de, 3 hafta sonra Yeni Malatyaspor galibiyetiyle moral bulan FT Antalyaspor, Adana Demirspor maçı hazırlıklarına başladı.

Süper Lig’de oynadığı 7 karşılaşmada, 2 galibiyet, 2 beraberlik, 3 mağlubiyet alan Antalyaspor, topladığı 8 puanla 13. sırada yer alıyor. Ligde 3 karşılaşma sonra 3 puanla tanışan kırmızı beyazlılar, iki galibiyetini de iç saha maçlarında aldı. Güney ekibi, ligin 3. haftasında Çaykur Rizespor’u 3-2, geçen hafta ise Yeni Malatyaspor’u son dakikalarda bulduğu golle 1-0 mağlup etti. Kırmızı beyazlılar maç sonu 3 puanı, teknik ekip ve taraftarlarla kutladı. Ligde inişli çıkışlı bir grafik sergilemek istemeyen Antalyaspor, Adana Demirspor maçına büyük önem veriyor

Kırmızı beyazlılar bu önemli maçın hazırlıklarına ara vermeden başladı. Atilla Vehbi Konuk Tesisleri’nde, Teknik Direktör Ersun Yanal idaresindeki antrenman koşu ve ısınma hareketleriyle başladı. Antrenman dar alanda oyun ve pas çalışmasıyla son erdi.

Antalyaspor, ligde 8. hafta açılış maçında 1 Ekim Cuma günü, Antalya Stadyumu’nda Adana Demirspor’u konuk edecek.

(İsa Akar/İHA)

FT Antalyaspor, Adana Demirspor'a moralli hazırlanıyor
FT Antalyaspor, Adana Demirspor'a moralli hazırlanıyor
FT Antalyaspor, Adana Demirspor'a moralli hazırlanıyor
FT Antalyaspor, Adana Demirspor'a moralli hazırlanıyor

Kaynak:İHA

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
PUAN DURUMU
Süper Lig
# TAKIMLAR O AV P
PTT 1.Lig
# TAKIMLAR O AV P
LİG FİKSTÜRÜ
Süper Lig
PTT 1.Lig