BAŞKAN BİLAL ULUDAĞ’DAN 29 EKİM MESAJI « Çukurova Haber TV

SON DAKİKA

BAŞKAN BİLAL ULUDAĞ’DAN 29 EKİM MESAJI

Bu haber 28 Ekim 2024 - 13:02 'de eklendi ve kez görüntülendi.

“ÜLKEMİZİ MUASIR MEDENİYETLERİN ÜZERİNE ÇIKARMAK ADINA BIKMADAN YORULMADAN ÇALIŞACAĞIZ”

Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ Cumhuriyetin kuruluşunun 101’inci yıl dönümü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı. Başkan Uludağ mesajında “Bundan 101 yıl önce devraldığımız değerli mirası aynı yüksek ruh ve şuurla her geçen gün daha da güçlendirerek Türkiye’yi, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ün işaret ettiği muasır medeniyetlerin ötesine taşımakta kararlıyız” dedi.

Başkan Uludağ mesajında şu ifadelere yer verdi:

29 Ekim 1923’ün, esarete ve dayatmalara rıza göstermeyen, ülkesini işgal etmek isteyen güçlere karşı destansı bir istiklal mücadelesi veren aziz milletimizin Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde ilan ettiği Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluş günüdür.

Türkiye Cumhuriyeti Devleti 101 yıldır karşısına çıkan her türlü zorluğun üstesinden gelerek kalkınma ve modernleşme alanında yoluna devam etmiş, bilhassa son dönemde gösterdiği atılımlar doğrultusunda bugün dünyada ve bölgemizde; büyüyen ekonomisi, demokrasiye olan bağlılığı ve vizyoner devlet yönetimi ile güçlü bir ülke haline gelmiştir.

O yüzden bizlerde, 101 yıl önce devraldığımız bu değerli mirası aynı yüksek ruh ve şuurla her geçen gün daha da güçlendirerek Türkiye’yi, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ün işaret ettiği muasır medeniyetlerin ötesine taşımakta kararlıyız. Dün olduğu gibi bugünde bizler, bu yüce vatanı emanet edenlere layık olabilmek için, belirtilen hedeflere ulaşmak ve ülkemizi muasır medeniyetlerin üzerine çıkarmak adına aldığımız görevi yerine getirmek uğruna bıkmadan yorulmadan çalışacak, vatanın bağımsızlığı için gözlerini kırpmadan canlarını verenleri hiçbir zaman unutmayacağız.

Bu duygu ve düşüncelerle; Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, kahraman silah arkadaşlarını ve bu toprakları bizlere vatan yapan aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi saygı, şükran ve rahmetle anıyor; tüm halkımızın Cumhuriyet Bayramı’nı en içten duygularımla kutluyorum.

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.