Yorumcu Rıdvan Dilmen, yaptığı yorum ile Beşiktaş taraftarını kızdırdı: Ben de Balotelli gibi yapardım « Çukurova Haber TV

SON DAKİKA
AdanasporAkhisar BelediyesporAlanyasporAntalyasporBeşiktaşBursasporÇaykur RizesporFenerbahçeGalatasarayGaziantepsporGençlerbirliğiİstanbul BaşakşehirKardemir KarabüksporKasımpaşaKayserisporKonyasporOsmanlı SporTrabzonspor

Yorumcu Rıdvan Dilmen, yaptığı yorum ile Beşiktaş taraftarını kızdırdı: Ben de Balotelli gibi yapardım

Bu haber 22 Eylül 2021 - 13:11 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Duayen yorumcu Rıdvan Dilmen, yorumu ile Beşiktaşlılar’ın tepkisini çekti. Dilmen, Balotelli’nin gol sevincinde yaptığı harekette futbolcu açısından haklı bir durum olduğunu söyleyen Dilmen, “Ben de Balotelli olarak oyunda olsam ‘Gördün mü bak bana beyin yok, akıl yok’ dedin diyebilirim. Nereden çıktı bu siniri?” ifadelerini kullandı.

Beşiktaşlı taraftarlar, TRT ekranlarında ‘Balotelli olsam aynı tepkiyi verirdim’ diyen Rıdvan Dilmen’i topa tuttu.

İşte Rıdvan Dilmen’in yorumları:

“BEN DE BALOTELLI GİBİ TEPKİ VEREBİLİRİM”

” Sergen Yalçın, Balotelli’yle ilgili ben ne söyleyeceksem onu söylemiş. ‘Kafamda soru işareti olacak bir oyuncu istemiyorum’ diyor. Ne hakaret ediyor, ne bir şey yapıyor. Sergen Yalçın’ın Balotelli’yle ilgili son cümlelerinde benim de kullanabileceğim şeyler diyor. Bana söylese ben de Balotelli olarak oyunda olsam, ben de ‘Gördün mü bak bana beyin yok, akıl yok’ dedin diyebilirim. Nereden çıktı bu siniri? Sergen Yalçın’ın 2013 yılındaki konuşması ile ilgiliyse bilemem.”

“BU GOLDE FAUL VAR”

Öte yandan Rıdvan Dilmen, Adana Demir’in beraberlik golünde faul olduğunu ifade etti. Dilmen, “Kesinlikle faul olduğunu düşünüyorum” yorumunda bulundu.

Yorumcu Rıdvan Dilmen, yaptığı yorum ile Beşiktaş taraftarını kızdırdı: Ben de Balotelli gibi yapardım

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
PUAN DURUMU
Süper Lig
# TAKIMLAR O AV P
PTT 1.Lig
# TAKIMLAR O AV P
LİG FİKSTÜRÜ
Süper Lig
PTT 1.Lig