Büyükşehir haltercileri, Adana’dan madalya ile döndü « Çukurova Haber TV

SON DAKİKA
AdanasporAkhisar BelediyesporAlanyasporAntalyasporBeşiktaşBursasporÇaykur RizesporFenerbahçeGalatasarayGaziantepsporGençlerbirliğiİstanbul BaşakşehirKardemir KarabüksporKasımpaşaKayserisporKonyasporOsmanlı SporTrabzonspor

Büyükşehir haltercileri, Adana’dan madalya ile döndü

Bu haber 12 Ağustos 2021 - 10:41 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Spor Kulübü haltercileri Adana’da düzenlenen Bedensel Engelliler Halter Türkiye Şampiyonası’ndan 3 madalya ile döndü.

Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Spor Kulübü haltercileri Adana’da düzenlenen Bedensel Engelliler Halter Türkiye Şampiyonası’ndan 3 madalya ile döndü.

Adana’da düzenlenen Bedensel Engelliler Halter Türkiye Şampiyonası’na 11 ilden 19 sporcu katıldı. Sarıçam Evliya Çelebi Uygulama Oteli Spor Salonunda düzenlenen organizasyonda, Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Spor Kulübü’nden 3 sporcu madalya ile döndü.

Bedensel Engelliler Halter Türkiye Şampiyonası’nda Erkekler 54 kiloda yarışan Antalya Büyükşehir Belediyesi sporcusu İsmail Zeki Korkmaz 100 kiloluk kaldırışı ile Gençler kategorisinde Türkiye Şampiyonu, +107 kiloda yarışan Faruk Öztürk 200 kiloluk kaldırışı ile Büyükler kategorisinde Türkiye şampiyonu olurken, bayanlar 45 kiloda yarışan Beyza Nur Ceylan 45 kiloluk kaldırışı ile Büyükler kategorisinde Türkiye ikincisi oldu. – ANTALYA

Büyükşehir haltercileri, Adana'dan madalya ile döndü
Büyükşehir haltercileri, Adana'dan madalya ile döndü
Büyükşehir haltercileri, Adana'dan madalya ile döndü
Büyükşehir haltercileri, Adana'dan madalya ile döndü

Kaynak: İHA

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
PUAN DURUMU
Süper Lig
# TAKIMLAR O AV P
PTT 1.Lig
# TAKIMLAR O AV P
LİG FİKSTÜRÜ
Süper Lig
PTT 1.Lig