Adana İdmanyurdu, Galatasaray’ı konuk edecek « Çukurova Haber TV

SON DAKİKA
AdanasporAkhisar BelediyesporAlanyasporAntalyasporBeşiktaşBursasporÇaykur RizesporFenerbahçeGalatasarayGaziantepsporGençlerbirliğiİstanbul BaşakşehirKardemir KarabüksporKasımpaşaKayserisporKonyasporOsmanlı SporTrabzonspor

Adana İdmanyurdu, Galatasaray’ı konuk edecek

Bu haber 02 Şubat 2023 - 14:37 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Adana İdmanyurdu Kadın Futbol Kulübü Başkanı Metin Taylancı, takıma destek beklediklerini söyleyerek, “4 maçımız var, 3 galibiyet ya da 7 puan toplayabilirsek yolumuza Süper Lig’de devam edebiliriz. Bu hafta Galatasaray ile maçımız Adana’da.

Adana İdmanyurdu Kadın Futbol Kulübü Başkanı Metin Taylancı, takıma destek beklediklerini söyleyerek, “4 maçımız var, 3 galibiyet ya da 7 puan toplayabilirsek yolumuza Süper Lig’de devam edebiliriz. Bu hafta Galatasaray ile maçımız Adana’da. Final niteliğinde bir maça çıkıyoruz” dedi.

Adana İdmanyurdu Kadın Futbol Kulübü, Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi B Grubu 15. haftasında pazar günü saat 13.00’te Muharrem Gülergin Stadı’nda Galatasaray ile karşılaşacak. Adana ekibinin hedefi, güçlü rakibi karşısında galip gelerek Süper Lig’de kalabilmeyi sürdürmek.

Karşılaşma hakkında konuşan Adana İdmanyurdu Kadın Futbol Kulübü Başkanı Metin Taylancı, “Geçtiğimiz hafta Trabzon deplasmanında maçı, biz kaybettik. Trabzon halkı takımına sahip çıkarak, zor durumda olan takımına destek oldukları için Trabzonspor kazandı. Trabzon şehri, kadın futbol takımı için birleşti, hatta kenetlendi. Kurtulması için ligde kalması için mücadele başlattı. Adana olarak sporcularımıza aynı desteğin yapılmasını bekliyoruz. Adana İdmanyurdu Kadın Futbol Kulübü olarak kadro kalitesi anlamda Trabzonspor’dan daha kaliteli olmamıza rağmen sadece bazı sebeplerden dolayı, biraz ekonomik sebeplerden dolayı sıkıntı yaşıyoruz. Bu konuda Adanalılardan destek bekliyoruz. Trabzonspor gibi Adana seyircisiyle, STK başkanları ve iş insanlarıyla bizlere destek olduklarını gösterirlerse bizler de başarılı olup, Süper Lig’de kalmaya devam ederiz. 4 maçımız var, bu maçlardan 3 galibiyet ya da 7 puan toplayabilsek kalabiliriz. Yolumuza Süper Lig’de devam edebiliriz. Bu yüzden takımımız için tüm kesimlerin desteğine talibiz. Bu hafta Galatasaray ile maçımız Adana’da. Final niteliğinde bir maça çıkıyoruz. Bu maçla ilgili inşallah güzel netice alıp yolumuza devam etmek istiyoruz” diye konuştu. – ADANA

Kaynak: İHA

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
PUAN DURUMU
Süper Lig
# TAKIMLAR O AV P
PTT 1.Lig
# TAKIMLAR O AV P
LİG FİKSTÜRÜ
Süper Lig
PTT 1.Lig