Üvey annesine kezzap attığı öne sürülen gence, kız kardeşleri sahip çıktı « Çukurova Haber TV

SON DAKİKA

Üvey annesine kezzap attığı öne sürülen gence, kız kardeşleri sahip çıktı

Bu haber 16 Kasım 2022 - 12:52 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Üvey annesine kezzap attığı öne sürülen gence, kız kardeşleri sahip çıktı Adana’da üvey annesinin üzerine kezzap döktüğü gerekçesiyle tutuklanan gencin, kız kardeşleri, “Bilal, içinde ne olduğunu bilmediği şişeyi fırlattı, içinde kimyasal madde varmış.

Üvey annesine kezzap attığı öne sürülen gence, kız kardeşleri sahip çıktı

ADANA – Adana’da üvey annesinin üzerine kezzap döktüğü gerekçesiyle tutuklanan gencin, kız kardeşleri, “Bilal, içinde ne olduğunu bilmediği şişeyi fırlattı, içinde kimyasal madde varmış. Adaletin yerini bulmasını, Bilal’in serbest bırakılmasını istiyoruz” dedi.

Alınan bilgiye göre, Çukurova ilçesi Mahfesığmaz Mahallesi’nde yaşayan Nazmiye Sisli, 20 yıl önce Abdülkerim Artık ile evlendi. Bu evlilikten 2 çocuk dünyaya getiren Nazmiye Sisli, eşinin ilk evliliğinden olan oğlu Bilal Artık’ı da kendisi büyüttü. Çift arasında şiddetli geçimsizlik başlayınca Sisli, 2010 yılında Abdulkerim Artık’tan boşandı. Dini nikahla 10 yıl daha Abdulkerim Artık ile birlikte yaşayan Sisli, önceki ay annesi Sevgi Sisli’nin evine taşındı.

İddiaya göre, üvey annesi Nazmiye Sisli’in, başka bir kişiyle ilişki yaşadığını öğrenen Bilal Artık, 31 Ekim Pazartesi günü yaşadığı eve gitti. Artık, eve gittiğinde üvey annesinin ilişki yaşadığı kişiyle görüntülü konuştuğunu görünce sinirlendi. Nazmiye Sisli, kendisine bağıran üvey oğluna saldırdı. Saldırıdan kurtulmaya çalışan Bilal, içerisinde kimyasal madde bulunan şişeyi annesinin üzerine fırlatıp kaçtı.

İhbar üzerine, Nazmiye Sisli’in yaşadığı eve polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri yaralanan kadını Adana Şehir Hastanesine kaldırdı. Nazmiye Sisli’nin yüzünde, sırtında, bacağında ve boğazında ciddi şekilde yanıklar oluştu. Sisli’nin tedavisi devam ederken olaydan 2 gün sonra gözaltına alınan Bilal Artık çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Kardeşi Bilal’in annesinin yasak aşkı olduğunu öğrenince öfkelendiğini ve konuşmak için yanına gittiğini anlatan Nazmiye Sisli’in kızı Berfin Vanlı, “Başta Bilal’e bu olayların hiçbirini anlatmadık. Olaydan bir hafta önce söyledik. O da sinirlendi ve annemle görüşmeye gitti. O sırada annemi yasak aşkıyla uygunsuz bir şekilde görüntülü konuşurken görmüş. Öfkelenince, annem de ne yapacağını şaşırıp, kardeşime saldırmış. Bilal de içinde ne olduğunu bilmediği şişeyi fırlattı. İçinde kimyasal madde varmış ve çıplak olduğu için yanmış. Sonra bizi aradı ve kavga ettiklerini söyledi” diye konuştu.

Nazmiye Sisli’nin üvey kızı Büşra Ararut ise kardeşi Bilal’a iftira atıldığını ileri sürerek adaletin yerini bulmasını istediklerini belirtti.

Kaynak: İHA

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.