Semih Güler: “Adana Demirspor’u tüm dünya tanıyacak” « Çukurova Haber TV

SON DAKİKA
AdanasporAkhisar BelediyesporAlanyasporAntalyasporBeşiktaşBursasporÇaykur RizesporFenerbahçeGalatasarayGaziantepsporGençlerbirliğiİstanbul BaşakşehirKardemir KarabüksporKasımpaşaKayserisporKonyasporOsmanlı SporTrabzonspor

Semih Güler: “Adana Demirspor’u tüm dünya tanıyacak”

Bu haber 10 Temmuz 2021 - 13:47 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Semih Güler: “Adana Demirspor’u tüm dünya tanıyacak” Adana Demirspor, Bolu kampında çalışmalarını sürdürüyor Süper Lig’in yeni ekiplerinden Adana Demirspor’un defans oyuncularından Semih Güler, “Balotelli’nin gelmesi bizim için büyük bir şans. Adana Demirspor’u tüm dünya tanıyacak” dedi.

– Semih Güler: ” Adana Demirspor’u tüm dünya tanıyacak”

Adana Demirspor, Bolu kampında çalışmalarını sürdürüyor

ADANA – Süper Lig’in yeni ekiplerinden Adana Demirspor’un defans oyuncularından Semih Güler, ” Balotelli’nin gelmesi bizim için büyük bir şans. Adana Demirspor’u tüm dünya tanıyacak” dedi.

Mavi-lacivertli ekip, Bolu kampında çalışmalarını sürdürüyor. Adana Demirspor’un defans oyuncularından Semih Güler, antrenman sonrası açıklamalarda bulundu.

Güler, kampta güzel bir ortam yakaladıklarını, takım arkadaşlarıyla idman öncesi ve sonrası hep beraber zaman geçirdiklerini kaydetti.

Adana Demirspor’un kendisindeki yerinin çok farklı olduğunu kaydeden Güler, “İlk şampiyonluğumu burada yaşadım. 26 sene sonra Adana Demirspor gibi büyük bir kulübü Süper Lig’e çıkardık. Adana Demirspor, hayatımın bir yerinde hep olacak” diye konuştu.

‘Adana Demirspor’u tüm dünya tanıyacak’

Takıma birçok kaliteli futbolcunun geldiğini Mario Balotelli’nin gelmesine de çok sevindiğini belirten Güler, “Balotelli’nin gelmesi bizim için büyük bir şans. Böyle kaliteli futbolculardan çok şey öğrenebiliriz. Başkanımıza çok teşekkür ediyoruz. Eminim bu transferlere başka isimler de eklenecek. Biz daha da gelişebiliriz. Adana Demirspor’u tüm dünya tanıyacak” ifadelerini kullandı.

Semih Güler: Adana Demirspor'u tüm dünya tanıyacak
Semih Güler: Adana Demirspor'u tüm dünya tanıyacak
Semih Güler: Adana Demirspor'u tüm dünya tanıyacak
Semih Güler: Adana Demirspor'u tüm dünya tanıyacak

Kaynak: İHA

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
PUAN DURUMU
Süper Lig
# TAKIMLAR O AV P
PTT 1.Lig
# TAKIMLAR O AV P
LİG FİKSTÜRÜ
Süper Lig
PTT 1.Lig