Isınmak için girdiği trafodan yanarak çıktı! Akıma kapılan gencin yardım çığlığı yürek parçaladı: Ölüyorum ağabey « Çukurova Haber TV

SON DAKİKA

Isınmak için girdiği trafodan yanarak çıktı! Akıma kapılan gencin yardım çığlığı yürek parçaladı: Ölüyorum ağabey

Bu haber 23 Mart 2022 - 16:17 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Adana’da yaşanan olayda bir genç, ısınmak için girdiği kullanılmayan trafo binasında akıma kapıldı. Korkunç şekilde yanan gencin “Ölüyorum, yanıyorum, ağabey söyle de çabuk gelsinler” diye yalvarması yürek parçaladı. Hastaneye kaldıran gencin hayati tehlikesi devam ediyor.

Merkez Yüreğir ilçesine bağlı Akıncılar Mahallesi’nde iddiaya göre Emrah B. (33) isimli genç, ısınmak için kullanılmayan trafo binasına girdi. Burada ateş yakarak ısınmaya çalışan genç, binadaki elektrik kablolarına dokununca akıma kapılarak feci şekilde yandı.

“YANIYORUM AĞABEY”

Yanan gencin, yardıma gelen görevlilerden, “Ölüyorum, yanıyorum, ölüyorum ağabey söyle de çabuk olsunlar, öldüm. Allah’ım beni bayıltsınlar öldürsünler. Acı verme Allah’ım” diye yardım istemesi yürekleri sızlattı. Olay yerine sağlık ve polis ekipleri çağrıldı.

HAYATİ TEHLİKESİ VAR

Gelen sağlık ekipleri şahsı Adana Şehir Hastanesi’ne götürürken, ekipler akımı da kesti. Gencin hayati tehlikesinin olduğu öğrenildi. Bir süre akım kesildiği için 14 mahalleye elektrik verilemedi.

Kaynak: İHA

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.