DOĞAL VE YÖRESEL ÜRÜNLERİN EN DOĞRU ADRESİ : GAZİANTEP ÇARŞISI « Çukurova Haber TV

SON DAKİKA

DOĞAL VE YÖRESEL ÜRÜNLERİN EN DOĞRU ADRESİ : GAZİANTEP ÇARŞISI

Bu haber 14 Haziran 2021 - 10:35 'de eklendi ve kez görüntülendi.

DOĞAL VE YÖRESEL ÜRÜNLERİN EN DOĞRU ADRESİ : GAZİANTEP ÇARŞISI

Gaziantep’in doğal ve katkısız lezzetlerini, kendine özgü eşyalarını,dünya genelinde bilinen eşsiz tatlarını, en iyi hizmet kalitesi ve anlayışıyla müşterilerine sunmayı hedefleyen www.gaziantepcarsisi.com.tr 2019 yılında yayın hayatına başladı.

Amacımız : ‘’bizim oraların lezzeti bir başka olur ‘’ diyerek özlem çekenlere en kaliteli en güvenilir yöresel ürünleri tam yerinden ve taze taze getirerek sofralarınıza sunmak ve aynı zamanda lezzet meraklılarının belkide hiç duymadıkları bir çok yöresel çeşitlerle tanıştırabilmektir.

www.gaziantepcarsisi.com.tr olarak; tüketicilerimize daima en iyi ürünleri ve hizmeti sunmanın bilinci ve sorumluluğu içindeyiz. Firmamız gerek misyonu, gerekse çalışma prensibi olarak doğrudan kaliteye önem vermektedir. Ürünlerimizin tamamını çevre köylerden özel olarak, doğal ve katkısız olarak mevsiminde temin ediyor ve sizlere sunuyoruz.

        

                 

İnstagram adresimiz  = https://www.instagram.com/gaziantep.carsisi/

Web adresimiz = www.gaziantepcarsisi.com.tr 

İletşim Numaramız = 0543 345 67 00

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.