“Çarşaflılar çocuk kaçırdı” paylaşımı ortalığı gerdi! 150 kişilik grup, kadına özür diletti « Çukurova Haber TV

SON DAKİKA

“Çarşaflılar çocuk kaçırdı” paylaşımı ortalığı gerdi! 150 kişilik grup, kadına özür diletti

Bu haber 30 Mayıs 2022 - 17:47 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Adana’da ‘kara çarşaflı kadınların çocuk kaçırdığı’ yönünde sosyal medyada yer alan görüntüler üzerine bir grup, çocuk kaçırıldığı paylaşımını yapan kadının evini bastı. Grup, polisin müdahalesiyle dağılırken, ismi açıklanmayan ve özür dilerken videosu çekilen kadının görüntülerde ‘3 çarşaflı bayan geçti buradan, biz de fotoğrafını çektik. Biz yanlış anladık, onlardan özür diliyoruz’ dediği duyuldu.

Geçtiğimiz günlerde çeşitli fotoğraf ve görüntülerle sosyal medya üzerinden kara çarşaflı 3 kadınının çocuk kaçırdığı yönünde paylaşımları gören bir grup, dün akşam Fevzipaşa Mahallesi’nde sokağa çıktı. Yaklaşık 150 kişilik grup, iddiaları gündeme getirdiğini ileri sürdüğü bir kadının evine yürüdü.

150 KİŞİLİK KALABALIK POLİS UYARINCA DAĞILDI

İhbar üzerine bölgeye çok sayıda polis sevk edildi. Kara çarşaflı kadınların çocuk kaçırmadığı yönünde slogan atan grup, ismi açıklanmayan kadının evinin önünde açıklama yaptı. Sakallı bir erkek sokakta bağırarak, olayın iftira olduğunu ileri sürüp, tepki gösterdi. Kalabalık polisin uyarısı üzerine dağıldı.

“YANLIŞ ANLADIK”

Sosyal medyada yürüyüş ve protesto ile ilgili görüntüler paylaşılırken, evine gidilen kadına da video çektirilip, özür diletildi. İsmi açıklanmayan kadın videoda, “3 çarşaflı bayan geçti buradan, biz de fotoğrafını çektik. Biz yanlış anladık, onlardan özür diliyoruz” dedi.

Kaynak: DHA

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.