Adana’da inşaatta asansör boşluğuna düşen işçi hayatını kaybetti « Çukurova Haber TV

SON DAKİKA

Adana’da inşaatta asansör boşluğuna düşen işçi hayatını kaybetti

Bu haber 13 Ekim 2022 - 15:55 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Adana’da inşaatta asansör boşluğuna düşen işçi hayatını kaybetti Adana’da bir inşaatta asansör boşluğuna düşen işçi feci şekilde hayatını kaybetti Olay, Seyhan ilçesine bağlı Tellidere Mahallesinde bulunan bir inşaatta meydana geldi.

Adana’da inşaatta asansör boşluğuna düşen işçi hayatını kaybetti

ADANA – Adana’da bir inşaatta asansör boşluğuna düşen işçi feci şekilde hayatını kaybetti

Olay, Seyhan ilçesine bağlı Tellidere Mahallesinde bulunan bir inşaatta meydana geldi. Alınan bilgiye göre, inşaatta işçi olarak çalışan Fuat Güngörecek, dengesini kaybedip asansör boşluğuna düştü. Durumu fark eden diğer işçiler, olayı sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. Bölgeye gelen sağlık ekipleri, boşluğa düşen Güngörecek’in öldüğünü belirledi.

Polislerin incelemelerinin ardından Güngörecek’in cesedi otopsisi yapılmak üzere Adana Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Öte yandan, Güngörecek’in ailesi haberi alır almaz inşaata gelip gözyaşı döktü.

Kaynak: İHA

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.