Adana Demirspor Başkanı Sancak: Dele Alli transferi, Lampard araya girince yattı « Çukurova Haber TV

SON DAKİKA
AdanasporAkhisar BelediyesporAlanyasporAntalyasporBeşiktaşBursasporÇaykur RizesporFenerbahçeGalatasarayGaziantepsporGençlerbirliğiİstanbul BaşakşehirKardemir KarabüksporKasımpaşaKayserisporKonyasporOsmanlı SporTrabzonspor

Adana Demirspor Başkanı Sancak: Dele Alli transferi, Lampard araya girince yattı

Bu haber 04 Şubat 2022 - 13:56 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, sosyal medya hesabından yaptığı yayında transfer gündemine ilişkin çarpıcı bir olayı aktardı. Tottenham’ın İngiliz yıldızı Dele Alli ile transfer görüşmesi yaptıklarını ve anlaşma sağladıklarını belirten Başkan Sancak, Everton’ın yeni teknik direktörü Frank Lampard’ın araya girmesi sebebiyle transferin yattığını açıkladı. Murat Sancak, transfer sürecinde Delle Alli’nin ağabeyinin de Türkiye’ye geldiğini sözlerine ilave etti.

Süper Lig ekiplerinden Adana Demirspor, sezon başında Mario Balotelli, Matias Vargas gibi önemli isimleri kadrosuna katarken, teknik direktörlük koltuğuna da Vincenzo Montella’yı oturttu. Ara transferde de boş durmayan Adana Demirspor, Dele Alli bombasını patlatmak üzereyken son anda yıkıldı.

BAŞKAN SANCAK: TRANSFER GÖRÜŞMESİNDE ANLAŞMA SAĞLAMIŞTIK

Instagram üzerinden canlı yayın yapan Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, Tottenham’da kadroda düşünülmeyen İngiliz orta saha oyuncusu Dele Alli ile transfer görüşmesi gerçekleştirdiklerini ve anlaşma sağladıklarını açıkladı.

Adana Demirspor Başkanı Sancak: Delle Alli transferini bitirmiştik ama Lampard araya girince yattı
Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak.

“AĞABEYİ TÜRKİYE’YE GELDİ”

Ancak kümede kalma mücadelesi veren ve teknik direktörlük koltuğuna Frank Lampard’ı getiren Everton’ın son anda araya girmesiyle transferin iptal olduğunu itiraf etti. Sancak, “Bize kiralık vereceklerdi. Hatta abisi Türkiye’ye geldi. Transfer neredeyse bitmişti. Tam o sırada Lampard Everton’a gidince o bizim işi bozdu” ifadelerini kullandı.

BU SEZON YALNIZCA 10 MAÇTA FORMA GİYDİ

Tottenham’ın 2015 yılında MK Dons altyapısından transfer ettiği 28 yaşındaki orta saha oyuncusu, bu sezon sadece 10 Premier Lig maçında forma giydi ve 1 gol atabildi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
PUAN DURUMU
Süper Lig
# TAKIMLAR O AV P
PTT 1.Lig
# TAKIMLAR O AV P
LİG FİKSTÜRÜ
Süper Lig
PTT 1.Lig